Loading...
Corporate Headquarters, Brackley, Northamptonshire2018-04-17T08:46:40+00:00

Project Description

  • Headquarters in Brackley Landscape Design
  • Brackley HQ
  • Headquarters in Brackley Landscape Design
  • Headquarters in Brackley Landscape Design
  • Headquarters in Brackley Landscape Design
  • Headquarters in Brackley Landscape Design
  • Headquarters in Brackley Landscape Design

Project Name:

Corporate Headquarters, Brackley.

Project Description:

ASA Landscape Architects were commissioned in 2015 to create a new river-front foreground to the existing corporate headquarters, whilst overcoming the silting problems on site.

ASA Landscape Architects worked with Aquatic solutions to create a design with a Nicospan wall which used existing on site silt as backfill to create stabilised walls, so no silt needed to be removed from site. In addition; the top of the existing Gabion Basket wall was renewed and carefully filled with a facing stone to achieve a crisp finish to the top of the embankments. This is one of many projects ASA Landscape Architects have carried out on the site.